top of page

Training

DSC06920_518.jpg

Ik werk al 25 jaar voor diverse organisatie en opdrachtgevers als freelance-trainer en spreker. Onderwerpen voor trainingen, onderwijs en workshops  zijn bijvoorbeeld:

- De kracht van Lichaamsgericht leren

- Get your Guts - Lef in de praktijk

- Body-talk - Help mijn lichaam spreekt!

- Leven in een getraumatiseerde wereld - de impact van trauma

- Preventie en Zelfzorg - Stress en het lichaam

- Omgaan met lastig gedrag

- Creativiteit & natuurlijke expressie

- Lichaamsgericht werken

- Ontladen en opladen

- Traumabegeleiding

- Creatief omgaan met morele stress

- Bodytalk 

- Werken met het Dynamisch Fasenmodel

Ik maak altijd trainingen op maat me de opdrachtgever, zodat de aansluiting bij de werkpraktijk zo naadloos mogelijk is.

In het werken met groepen  komt het ‘in beweging brengen’ weer terug. Ik maak hierbij ook gebruik van speelse (lichaamsgerichte) werkvormen, bewegen & muziek om de comfort-zône op te rekken, werkelijk tot de kern te komen en essentiële thema’s bloot te leggen, op een veilige en lichtvoetige manier. Ik werk direct, zonder omwegen en met liefde.

Samen met Iet Mans heb ik (vanaf 2009 ) een eigen opleidingsinstituut, De ALchemist. Wij verzorgen o.a. een jaartraining in lichaamsgericht werken (voor professionals) en losse lichaamsgerichte bijscholingsdagen voor hulpverlenende/begeleidende professionals.

Samen met Marijke Levelink (vanaf 2021) heb ik Body Oriented Learning opgericht. Een nieuwe beweging die gericht is op het vergroten van geïntegreerde kennis over het lichaam, lichaamservaring, -bewustzijn en -taal via Opleidingen en trainingen.

Verder  ben ik al 15 jaar als trainer/opleider, docent en supervisor werkzaam voor o.a. het Europees Instituut - De Baak (beroepsopleiding in coaching & counseling). Hier geef ik onder andere de leergang Dynamisch Coachen bij Stress en Burnout

en de opleiding tot Counselor.

Met Ronald Becker verzorg ik trainingen en workshops met muziek als uitgangspunt en 'medicijn'.

Vanuit The Gateway organiseer ik samen met Marijke Levelink intensieve  retraites, workshops en trainingen met ceremonieel werk.

Mocht je interesse hebben in een van de opleidingen die ik geef, dan kan je hieronder meer informatie vinden.

bottom of page